Показаха най-бруталния всъдеход Land Rover СНИМКИ

  • 17.02.2024 9:50 /
  • 3045 /
  • 0
Показаха най-бруталния всъдеход Land Rover СНИМКИ

Свръхмощен всъдеход SV Rover е създаден в САЩ. Екстремният модел, базиран на Land Rover Defender, ще се произвежда в малки серии и ще се продава на цена от 1,5 милиона долара. Това се съобщава на уебсайта на компанията Scarbo Vintage.

Именно това ателие е извършило уникалния тунинг на Land Rover Defender. Малко е останало от класическия всъдеход - само вратите го издават.

SV Rover има изцяло ново шаси и повечето от панелите на каросерията му са от въглеродни влакна. Пътният просвет е значително увеличен, а арките на колелата са разширени, за да поемат огромни 40-инчови офроуд гуми. Появила се е и диодна оптика.

Интериорът на Land Rover Defender се отличава със семпъл стил, но включва карбонови нишки и алкантар. Монтирани са спортни седалки Sparco, а на предния панел се появяват виртуален приборен панел и 12,8-инчов сензорен екран.

Оборудването включва още климатроник и електрически стъкла. Отзад има малък багажник.

Защо фаровете на съвременните коли заслепяват през нощта

Всъдеходът SV Rover се предлага в две версии.Бензиновата е с двигател V8 с турбокомпресор с мощност 1115 конски сили, а електрическата е с агрегат с мощност 1020 конски сили и 75  кВт∙ч батерия.

Вижте новия Mini Cooper, вече ще има и версия с бензинов двигател СНИМКИ

И двете версии разполагат със задвижване на четирите колела с редуктор и блокаж на диференциала. Монтирано е напълно ново окачване с променлив просвет и работен ход от 762 мм. Автомобилът SV Rover има въглеродно-керамични спирачки с диаметър 400 мм. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ