Показаха изумителен Lamborghini Urus на 6 колела ВИДЕО

  • 14.12.2023 12:50 /
  • 4352 /
  • 2
Показаха изумителен Lamborghini Urus на 6 колела ВИДЕО

Lamborghini Urus е един от най-впечатляващите автомобили в света, но изглежда, че специалистите от South Florida Jeeps са решили, че е нужно нещо повече.

Новият проект на тунинг студиото предизвика голям резонанс.Видео на създадения от тях на шест колела Urus се появи в YouTube канала Sliderz_Official. За първи път се заговори за това преди няколко месеца, но тогава работата все още продължаваше. Сега кросоувърът изглежда практически готов да излезе на пътя.

Изглежда, че майсторите са приключили работата по каросерията, удължавайки задната част и покрива. Това направи възможно инсталирането на трета ос. Но има някои други разлики.

Например калниците са по-широки от тези на заводския Urus. Чудовището с шест колела се отличава с нов дифузьор, преден ръб и допълнителен спойлер в задния ръб на покрива. Комплект лъскави черни джанти допълва необичайния външен вид.

Вижте как изглежда най-красивият автомобил на годината СНИМКИ

Няма подробности за техническите промени. Дори не се знае дали третата ос е водеща или съществува само с естетическа цел. Във всеки случай модифицирането на автомобил като Lamborghini Urus не е евтино. Освен това вече няма да е възможно кросоувърът да се върне в първоначалното му състояние.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • караконджул
    14.12.2023 14:19
    6аси и 60клука!
  • Beks
    15.12.2023 21:17
    Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://tyny.to/sunex