Показаха иновативен дом на колела, пространството е като на апартамент ВИДЕО

  • 14.01.2024 11:50 /
  • 6087 /
  • 0
Показаха иновативен дом на колела, пространството е като на апартамент ВИДЕО

Базираният в Калифорния стартъп AC Future и знаменитото италианско студио Pininfarina създадоха иновативен дом на колела eTH. Той беше представен на изложението CES 2024 и след няколко години трябва да стане сериен. Подробности за новата машина бяха разкрити във видео в Youtube канала на производителя.

Домът на колела AC Future eTH е с размери 6,1 м дължина и 2,4 м ширина. Pininfarina са разработили футуристичния дизайн на вана с голяма остъклена площ. Мобилният дом е трансформируем: секциите се плъзгат отстрани и отзад, което увеличава вътрешната площ до 37 квадратни метра - получава се малък апартамент.

AC Future eTH се позиционира като премиум дом на колела. Разполага с луксозен салон с кухня, спалня и хол. Вътре има голямо двойно легло, мека мебел, фотьойли и маса.

Монтирани са също печка, хладилник и мивка, има и баня с душ. Подът е с ламинат и мокет. Седалката на водача се трансформира в работен плот: воланът е скрит, а приборното табло се превръща в монитор.

Вижте удивителното окачване на тази електрическа кола ВИДЕО

Батерии и слънчеви панели на покрива могат да захранват електрическото оборудване на AC Future eTH за една седмица. Специален кондензатор (работи на принципа на изсушител на въздух) позволява получаването на вода от околната среда.

Станаха ясни характеристиките и оборудването на новата европейска Toyota Camry СНИМКИ

Характеристиките на AC Future eTH все още не са разкрити. Знае се само, че кемперът ще се предлага в хибридна и електрическа версия. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ