Показаха BMW XM, разработен съвместно с супермоделката Наоми Кембъл СНИМКИ

https://auto.blitz.bg/novini/pokazaxa-bmw-xm-razraboten-svmestno-s-supermodelkata-naomi-kembl-snimki Auto.blitz.bg
Показаха BMW XM, разработен съвместно с супермоделката Наоми Кембъл СНИМКИ

Луксозният кросоувър BMW XM 2024 получи много нестандартна версия Mystique Allure. Тя беше представена от супермодела Наоми Кембъл на 77-ия филмов фестивал в Кан. Това се съобщава на официалния сайт на германския автомобилен производител.

Новият автомобил е разработен съвместно с супермоделката Наоми Кембъл като колата е създадена с материали от модната индустрия.

Кросоувърът, подплатен с кадифе отвътре и отвън, променя цвета си от интензивно виолетов до наситен ултрамарин в зависимост от светлината. В украсата са използвани и пайети, които създават блестящ ефект. Отбелязва се, че тези нюанси и текстури са любимите на Наоми Кембъл.

Освен това кросоувърът BMW XM е получил интересен саундтрак - при движение в изцяло електрически режим се чува специална мелодия, написана от световноизвестния композитор Ханс Цимер.

Мъж успя да намери любимата кола на баща си след много години ВИДЕО

Автомобилът е оборудван с хибридна инсталация, базирана на 4,4-литров V8 битурбо двигател, който е допълнен от електрически мотор. Обща мощност – 738 к.с. и 1000 Nm въртящ момент.

Apple предупреди мотористите за проблеми в тези системи

Той е в състояние да ускори до 100 км/ч за 3,8 секунди и да достигне 290 км/ч, като в същото време може да измине до 83 км в електрически режим и изразходва само 1,8 литра на 100 км.

BMW нарече тази кола творение на „висшата мода“. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Горещи

Коментирай