Показаха трите най-малоумни китайски автомобила ВИДЕО

  • 02.06.2020 8:40 /
  • 6667 /
  • 2
Показаха трите най-малоумни китайски автомобила ВИДЕО

Основното преимущество на тези три странни модела е тяхната цена. Видеото, в което се надсмиват над колите, е разпространено от Jalopnik.

Дори и да не разбирате и дума на китайски, клипът си струва да бъде гледан - емоциите на хората, тестващи автомобилите в стил Top Gear, са разбираеми и без превод, а и самите коли изглеждат отчайващо смешно.

Първият от трите модела е евтино копие на Bugatti Chiron. Изглежда, че това е колибка за инструменти, а не транспортно средство. 

Под капака е монтиран малък бензинов двигател. Техническите характеристики на колата не се съобщават, но не трябва да сме гении, за да разберем, че този екземпляр въобще не може да върви. 

Вторият странен автомобил е с оранжев цвят - става дума за Dayang Chok. Той е изцяло електрически, а във фаровете му, както изглежда, се вижда уплаха. 

В салона могат да се поберат само дребни на ръст хора. Заради голямата стъклена кабина електромобилът се разклаща дори и от най-малкия вятър. 

Третият странен автомобил е триколесен хечбек. 

На външен вид това е обикновен градски субкомпактен автомобил, но по някаква причина някой го е домързяло да му монтира и четвъртата гума. 

 

При рязко маневриране колата задира с бронята в земята. И да - тя е способна рязко да маневрира. 

Двигателят на колата е разположен отзад, затова не си струва да търсете конвенционален багажник.  

Най-интересното обаче е драг състезанието, което започва на 38-мата минута. Просто не е възможно то да бъде гледано без сълзи в очите. Сигурни сме, че никога няма да познаете кой ще финишира пръв. 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • firebg
    02.06.2020 17:39
    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/
  • ПО МАЛОУМНИ ОТ НАШИТЕ ТИКВИ НЯМА
    03.06.2020 12:21
    .