Показаха колите, на които ще се возят нашите внуци СНИМКИ

  • 08.12.2020 8:44 /
  • 3196 /
  • 1
Показаха колите, на които ще се возят нашите внуци СНИМКИ

През последните 20 години автомобилите започнаха да изглеждат все по-агресивно, отколкото в миналото. Ако например преди толкова години ни бяха показали новата Honda Civic, ние бихме се смели на нея и едва ли бихме я купили. 

Но времето върви само напред и е време да се свиква с новото. Нека да направим още един опит и да погледнем на автомобилите от 2050-а година. 

Budget Direct рзаполага с няколко концепции на популярните автомобили от 2050-а година.

Кой от тях бихте предпочели днес? 

Honda Civic

Въпреки популярността на кросоувърите, Civic все още е жива. Предполагаме, че няма да изчезне и до 2050 година, превръщайки се в електромобил, приличащ на Acura NSX и CRZ.

Toyota Corolla

Както и Сивикът, Тойота Корола е много популярен модел, който не се страхува от кросоувърите.

Budget Direct са разработили за нея още по-нестандартен дизайн. 

Chevrolet Corvette

Chevrolet Corvette C8 със средно разположен двигател също ще стане електрическа кола. Но при това дизайнерите ще се опитат да запазят стила на модела и в бъдеще. 

Ford Mustang

Както и в случая с Corvette, Ford Mustang ще запази обичайния си облик, но в по-съвременна (футуристична) интероретация. 

Jaguar XJ

Седанът също ще е изцяло електрически, а дизайна му по никакъв начин няма да може да се нарече скучен. Освен това, Budget Direct са го превърнали в четириврато купе.

Mercedes-Benz SL

Както и предишните модели, SL ще запази предния ди капак, който обаче за електромобилите е изцяло ненужен. Но ние обаче няма да можем да си представим колата без предния ѝ капак, чийто размер намеква за мощността на модела. 

Mini Cooper

Оригиналният двувратов Mini е икона на автомобилостроенето. Когато BMW представи новия Mini през 2001 година, пуританите веднага отбелязаха, че новият модел не е истински. Изглежда като такъв, но е твърде голям и сложен, за да се смята за пълноценен мини-автомобил. 

Затова дизайнерите са направили Мини на бъдещето по-малък, отколкото предишния модел. 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Fat Emilyano boy
    08.12.2020 20:48
    пълна грозотия