Подивял шофьор на Мустанг по магистрала и товарен бус не успя да го спре ВИДЕО

  • 15.05.2023 9:06 /
  • 4960 /
  • 0
Подивял шофьор на Мустанг по магистрала и товарен бус не успя да го спре ВИДЕО

Откачена случка, при която шофьорът на Ford Mustang изгуби ума си и започна да гази с колата си всичко по пътя си, се случи в Лос Анджелис миналата седмица.

22-годишният Сет Пойнт първо се блъснал в задната част на "Инфинити", после завъртя колата, кара още малко на заден ход, докато не се блъснал в товарен микробус.

След това шофьорът тотално откача: Mustang-ът му се дръпна напред, отново удря микробуса, като го избутва назад. След това навлиза в платното за насрещно движение и се блъска в Porsche Boxster, прескава бордюра и отново се блъска в Infiniti-то.

Полицията твърди, че Пойнт е повредил общо четири автомобила и е обвинен в нападение с оръжие. В резултат на очевидната лудост на шофьора са пострадали няколко души.

Мъжът бил арестуван, за да го успокоят, дори се наложило да му сложат белезници. Но по-късно той е бил освободен под гаранция в размер на 30 хиляди долара, която е платена от родителите на задържания. Какво се е случило с него и под какви вещества е бил, ще стане ясно в съда, делото е насрочено за 25 май.

КОМЕНТИРАЙ