Почистване на колата със сух лед? Има и такова ВИДЕО

  • 05.01.2023 8:35 /
  • 4021 /
  • 0
Почистване на колата със сух лед? Има и такова ВИДЕО

Естествено, почистването със сух лед не е евтино. Затова към него прибягват само собствениците на луксозни автомобили. Например, собственикът на Rolls-Royce Corniche.

Видеото започва с почистване на частите под пода. Собственикът иска по колата да не остане и следа от мръсотия. Дори изпускателните тръби и ауспусите се почистват, въпреки че обикновено никой не се интересува от тяхното състояние.

След измиването Corniche се подлага на процедура за корекция на боята. Полирането придава на тъмносиньото блясък и дълбочина, а колата отново изглежда чисто нова.

Интериорът на rolls-Royce е изработен от полиран дървен фурнир и висококачествена кожа. Почистването на тапицерията заема по-голямата част от видеото. Цялата жълтеникавост изчезва и кабината става снежнобяла.

След това е ред на двигателния отсек. 

Между другото, този Rolls-Royce Corniche се произвежда само от 2000 до 2002 година. Той се задвижва от 6,75-литров V8 двигател с турбокомпресор, произвеждащ 329 к.с. и 738 Нм, които се предават на задните колела чрез 4-степенен автоматик.

КОМЕНТИРАЙ