По-мощна и с повече пробег: Представиха новата подобрена Skoda Enyaq СНИМКИ

  • 08.12.2023 9:50 /
  • 2721 /
  • 1
По-мощна и с повече пробег: Представиха новата подобрена Skoda Enyaq  СНИМКИ

В Чехия беше представена новата Skoda Enyaq 2024. Електрическият кросоувър е обновен след своя "роднина" Volkswagen ID.4. Това съобщава официалният сайт на чешкия автомобилен производител.

Стандартният електрически автомобил Skoda Enyaq не се е променил външно, но гамата е допълнена от флагманската луксозна версия Laurin&Klement и тя има малко по-различен дизайн. По-специално, има сив декор на корпуса и специални джанти с диаметър 20 и 21 инча. В допълнение, този кросоувър има матрични фарове и модифицирани задни светлини.

Основната иновация в интериора на Skoda Enyaq 2024 е подобрена мултимедийна система. Във версията Laurin&Klement колата е с тапицерия от скъпа кожа, а предните седалки са с електрическо задвижване, вентилация и масаж.

Новата Skoda Enyaq 2024 е станала забележимо по-мощна. Мощността на версията Enyaq 85 е увеличена от 204 на 286 к.с. с., което позволява да ускорите до 100 км/ч за 6,7 сек. Освен това за първи път се предлага задвижване на всички колела.

Представиха Tesla Cybertruck и разкриха всички подробности за футуристичния пикап ВИДЕО

Спортният кросоувър Skoda Enyaq RS е със задвижване на всички колела по подразбиране, а мощността му е увеличена от 300 на 340 к.с. с. Ускорението до 100 км/ч става за 5,5 секунди. Максималната скорост на всички Skoda Enyaq вече е ограничена до 180 км/ч.

Новите електродвигатели са не само по-мощни, но и по-енергийно ефективни, така че със същата батерия от 82 кВт∙ч пробегът на Skoda Enyaq се е увеличил. При стандартната версия той е 560 км, а при Enyaq Coupe – 570 км.

Ключови промени: Фотошпиони заснеха новия кросоувър Audi Q3 СНИМКИ

Освен това вече се поддържа зареждане до 175 кВт. В този режим можете да презаредите електрически автомобил Skoda с 80% за 28 минути. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • maxx
    08.12.2023 18:48
    Искате ли нови усещания в СЕКС?! Абсолютно нови възможности в секса, независимо от възрастта! И двамата ще го харесате----- https://tyny.to/stimulant