Пилот кара картинг по замръзнала река и ме се случи случка ВИДЕО

  • 19.12.2021 23:20 /
  • 3729 /
  • 0
Пилот кара картинг по замръзнала река и ме се случи случка ВИДЕО

Пилотът на картинг от Толиати Дмитрий Мусинов се озова в доста опасна ситуация по време на зимна тренировка. Спортистът заедно със съотборници си организираха състезание по леда на замръзнала река в Уляновска област. Тренировката Дмитрий е снимал с камера, монтирана на шлема му. 

Пилотите са възнамерявали да повторят състезанието, създало много шум в интернет преди няколко години: клипът на състезателя Генадий Новичков първо се озова в британските медии, а след това и в руските. 

Този път обаче не всичко бе по план. Опитът да се повтори опасното шофиране приключи с доста голям неуспех. В клипа виждаме как след ефектна маневра на голяма скорост Мусинов намалява скоростта и с жет предлага на колегите си да обърнат, като точно в този момент ледът под задните колела на болида му рязко се пропуква. 

 

За щастие инцидентът е станал в плитки води и след малка борба с водата състезателят е успял да стъпи на дъното. Източник съобщава, че спортистът успешно е излязъл от водата и е здрав. 

Самият Мусинов в коментари под видеото си съобщава, че дори и двигателят на болида не е пострадал. По думите му, двутактовият двигател има само нужда да бъде запален, за да изхвърли попадналата в него вода, за да не замръзне и не го разкъса. 

 

 

КОМЕНТИРАЙ