Пикапът Mercedes-Benz X-Class ще има 3 оси

  • 10.10.2018 8:48 /
  • 7948 /
  • 1
Пикапът Mercedes-Benz X-Class ще има 3 оси

Полското ателие Carlex Design представи своя нов проект - триколесен пикап на базата на Mercedes-Benz X-Class. Колата, получила името X-Class Exy 6x6, засега съществува само във вида на скици и триизмерни графики. Но компанията твърди, че работата над реалната кола вече тече. 

Освен третата ос, X-Class Exy 6x6 ще получи и променена предна броня с големи въздухозаборници и интегрирана лебедка, раздувки над колелата, преден капак с въздухозаборник, а също и нова решетка на радиатора и блок за допълнително осветяване, монтиран на тавана. 

Отзад също ще се появи нова броня, въздуховоди, защитна дъга с интегрирани спойлери, ще бъде сменена и вратата на багажната платформа. Вероятно, X-Class Exy 6x6 ще получи и по-голям просвет и пакет за увеличение на мощността на стандартния двигател. 

През юли Carlex Design показаха разкошна версия на X-Class с името Yachting Edition. Пикапът получи нов карбонов боди-кит, състоящ е от 15 елемента, както и детайли от кабриолета Mercedes-Maybach S650 и изцяло преработена тапицерия на салона. 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Бай Герги
    10.10.2018 23:54
    Ебати американския боклук.