Пет коли, които ще се харесат на шофьорите, мразещи технологичните изгъзици

  • 15.01.2020 8:33 /
  • 16444 /
  • 0
Пет коли, които ще се харесат на шофьорите, мразещи технологичните изгъзици

Технологията е движеща сила в автомобилната промишленост. Автолюбителите с нетърпение очакват изобретенията на 2020 година, сред които е и Polestar 2.

Това е кола, която ще стане първият автомобил на базата на Android.

За техническите ентусиасти най-новите технологични изобретения улесняват управлението на автомобила. Но за технофобите липсата на сложни технологии е най-добрият вариант. 

Ето някои популярни модели на автомобили от 2019 година, които ще разтърсят света през 2020 година. 

Ford F-150-XL

Този автомобил е едновременно най-евтиния и най-елементарен модел в серията F-150. Той се продава за 28 155 долара и се доставя с врати и прозорци, които се задействат ръчно. 

Производителят на автомобили е включил няколко високотехнологични допълнения за гарантиране на сигурността, включително, автоматизирана система за вътрешно спиране.

Honda Fit LX

Това е много красив и динамичен автомобил, който вече се радва на голяма популярност. Според оценките на експертите, това е най-добрата малолитражка за 2019 година. 

Базовата версия се доставя с електрически стъкла и централно заключване. Освен това, колата е снабдена с круиз контрол. 

Информационно-развлекателната система може да се похвали с малък екран, а също и с възможността за включване на "Блутут" и стереосистема. 

Автомобилът има и USB порт за зареждане на смартфон.  

Nissan Frontier S

Дизайнът на този автомобил за първи път се появи през 2005 година и оттогава е претърпял определени подобрения. Версията от 2019 година може да бъде купена за 18 990 долара. 

Това е доста добра цена за пикап с двойна кабина. Вратите и прозорците се затварят и отварят ръчно, все пак има и възможност за централно заключване и електрическо повдигане. 

Информационно-развлекателната система е доста проста. Има възможност за включване чрез Bluetooth, USB-порт, а също и радио.

Mazda Miata Sport

Това е един от най-добрите спортни автомобили в света с изключително малко технологии в него. Това е толкова разкошен и невероятен автомобил, че никого не оставя равнодушен към себе си

Тази кола се отличава в плавен ход и маневреност, но както и всеки друг спортен автомобил, тя е бърза, лека и ловка. 

Kia Rio LX

Очаква се, че моделът ще се продава на цена от 15 300 долара през 2020 година. 

Автомобилът се отличава не само с привлекателна цена, но има и добро базово оборудване. 

Най-добрата технология, която тази кола има, е връзката с Bluetooth и развлекателната система с екран. Управлението на автомобила и всичките негови системи са механични.  

КОМЕНТИРАЙ