Палаво куче седна зад волана и вкара колата на стопанина си в езеро

  • 17.12.2019 8:12 /
  • 2664 /
  • 0
Палаво куче седна зад волана и вкара колата на стопанина си в езеро

Това е странният момент, в който куче седна зад волана на колата на стопанина си и я вкара в езеро, защото двигателят на автомобила не е бил загасен. 

Колата се е спуснала по склон в китайския град Шингуан на 11 декември, след като развълнуваното куче без да иска бутнало скоростния лост. 

Белият всъдеход, собственост на мъж с името Джа, е бил паркиран до други автомобили, преди да бъде вкаран от кучето в езерото. 

Собственикът се появил на мястото на инцидента секунди по-късно и гледал как колата му плува към другия бряг, а безпомощното куче било заключено вътре. 

"Тъкмо исках да с тръгвам, но осъзнах, че съм си забравил портфейла и плик с продукти. Отключих багажника, за да може по-лесно да натоваря плика с храната, когато се върна.

Докато съм се връщал, кучето ми ме е видяло и е подскочило от вълнение. Някак си е бутнало скоростния лост на автоматика и колата се е озовала в езерото.

След като колата е попаднала във водата, местни хора са спасили кучето ми. Много съм им благодарен", разказва Джа за инцидента. 

Джа не разкри каква порода е неговото куче, или дали има автокаско. 

Инцидентът е заснет от камера за видеонаблюдение. 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ