Откриха склад с изоставени и недокоснати автомобили Volkswagen СНИМКИ

  • 01.12.2023 11:50 /
  • 33998 /
  • 2
Откриха склад с изоставени и недокоснати автомобили Volkswagen СНИМКИ

Автомобилни ентусиасти са открили стар склад, който е съхранявал пет нови седана Volkswagen Santana през последните десет години, съобщава  Motor1.

Известно е, че колите са слезли от поточната линия през 2012 г. и никога не са излизали на пътя. Те са напълно в заводско състояние. Седалките все още са със защитни калъфи. Външно също са перфектни. Белите каросерии на Santana не само нямат ръжда, но и липсва прах от дълги години престой.

Намерените Santana са базова версия. Оборудването включва радио, съвместимо с MP3 и CD, ABS спирачки и електронна система за впръскване на гориво Bosch.

Под капака на Volkswagen има 1,8-литров бензинов двигател с мощност 90 к.с. и 145 Nm въртящ момент, който работи с четиристепенна механична трансмисия.

Представиха новата Toyota C-HR за Европа, ето каква е визията и оборудването СНИМКИ

Първото поколение Volkswagen Santana се произвежда в Китай от 1983 до 2013 г. Въпреки остарелия дизайн и конструкция, седанът е имал голямо търсене в Китай поради ниската си цена.

Вижте първия електромобил на Xiaomi, разсекретиха напълно интериора СНИМКИ

Volkswagen Santana се произвеждаше в Китай до 2022 г. Седанът е преминал през четири поколения, като последният модел е базиран на Skoda Rapid.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • bers
    01.12.2023 23:50
    Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може -----> https://mub.me/bioex
  • Добре де пичове,
    03.12.2023 7:28
    Добре де пичове, къде аджеба са го открили този склад ? В Мичурин, в Харманли, къде!?