Откриха изоставен автосалон, в който все още има автомобили ВИДЕО

  • 21.03.2024 12:50 /
  • 11433 /
  • 0
Откриха изоставен автосалон, в който все още има автомобили ВИДЕО

В Германия е открита изоставена автокъща. Вътре в сградата все още има автомобили. За интересната находка се разказва във видео в Youtube канала Forgotten Buildings.

Тази автокъща е основана от двама братя, единият от които е бил механик, а другият мениджър. Първоначално те продавали коли Lada финландско производство, но след това са се преориентирали към по-модерни автомобили.

Автокъщата започнала да се специализира в Kiа и затова в шоурума и на двора могат да се видят автомобили от южнокорейската марка - Ceed, Carnival, Clarus и Rio. В същото време в автосалона има и автомобили от други марки - във видеото се виждат Volkswagen Passat B5 и Nissan Almera.

Стана ясно кои са най-популярните автомобили по категории в Европа през 2023 г. СНИМКИ

Преди около 15 години възниква конфликт между братята собственици. Затова първо затваря автокъщата, а през 2019 г. спира работа и сервизът.

Как елколите да се захранват по-бързо с енергия вместо да бъдат зареждани

Състоянието на помещенията не е много добро - затрупани са с боклук. Автомобилите са частично разглобени за части от вандали. В същото време в склада все още се съхраняват чисто нови части за различни модели автомобили. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ