От тази случка на Яна Маринова с кола на "Витошка" дори и вас ще ви хване срам ВИДЕО

  • 02.06.2021 7:38 /
  • 64184 /
  • 5
От тази случка на Яна Маринова с кола на "Витошка" дори и вас ще ви хване срам ВИДЕО

Трябва да живея в колата Играя във варненския театър, но често играя и в София и ми се налага много да пътувам. Живея в колата, даже си имам и одеяло. Това призна актрисата Яна Маринова за своя опит с автомобилите. 

"Карам от 14-годишна. Тогава карах без книжка. Успях да мина между капките. Карах тогава 15-годишна Опел Аскона. Много обичах да карам и да спя и този навик ми е останал и до днес - да си спря някъде и да спя", разказва още тя.

По думите ѝ, просто когато си артист и пътуваш, ти трябва каравана. а понеже ние нямаме условия за каравана, живеем в колата си. "Аз в моята дори дюшек съм слагала", признава тя. 

Навремето Маринова е участвала в дамски ралита. За целта тя си била взела Фиат Сейченто. Колата е била ограничена серия. Имала подпис на Михаел Шумахер на стелките и праговете. Била е с пилена глава, с чип, дори е била монтирана и хидравлична ръчна спирачка. "С него обрах всички купи по майсторско шофиране", хвали се Марнова.

В крайна сметка обаче тя била дисквалифицирана от ралитата, защото колата била много яка. "Щом правиш нещо, трябва да си супер запален, да гориш в него", убедена е Маринова. 

Яна признава, че е карала и камион, дори било много лесно. 

После Яна имала и Форд Фиеста, с която имала доста интересна случка на Витошка. Колата била паркирана в една пряка, но било студено, тоест ключалката на вратата била замръзнала. А за да стопли размрази ключалката, на актрисата се наложило да ѝ духа топъл въздух. "И както наведена духам на ключалката, осъзнавам, че Фиестата е паркирана на няколко метра от мен, а аз духам на някакво Рено", спомня си тя.  

За да научите още автомобилни истории на Яна Маринова, гледайте клипа по-долу. 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • 12345
    02.06.2021 15:43
    Боже ... Боже ... каква дълбоко смислена статия...
  • Мукавей
    02.06.2021 18:26
    Доста е подухала какичката....
  • Пламен
    02.06.2021 19:01
    Е,от какво да ме хване срам.
  • Опитен
    03.06.2021 21:54
    По ниският и дълбок глас се познава че е правила доста дълбоки кавали със гъста смазка за съсухрените от алкохол и цигари гласни струни :)
  • Васо Сърбеца
    04.06.2021 7:30
    Да коже колко мъже са и свършвали в гърлото в колата!