От първо лице: Вижте зрелищно полицейско преследване като в холивудски екшън ВИДЕО

  • 09.04.2023 11:50 /
  • 3250 /
  • 0
От първо лице: Вижте зрелищно полицейско преследване като в холивудски екшън ВИДЕО

В мрежата се появи запис от видеорегистратор, монтиран на каската на полицай от Бразилия, който преследва мотоциклетист нарушител.

Гонката по градските улици, публикувана в Reddit, не отстъпва на холивудски хитов екшън - държи публиката в напрежение с действието си от първата до последната секунда. Липсват само експлозии, но пък има стремително изкачване по стълби.

Кадрите от преследването не започват от самото начало, оставяйки ни да се чудим какво е послужило за повод младият мотоциклетист да бъде преследван.

През цялото почти осемминутно видео полицаят успява да не изостава от нарушителя, каквито и маневри той да предприема. Мъжът както криволичи през тихи задни улици, така преминава и през оживени улици, агресивно маневрирайки между колите.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Разгневена жена се нахвърли с мачете върху шофьор и колата му

Нарушителят кара и в насрещното платно, само на няколко сантиметра пред автобус и се изкачва по стълби - този вълнуващ момент може да се види на 7-ма минута от видеото.

Полицаят явно е по-опитен и владее по-добре мотоциклета, въпреки че скоростта на преследването не надвишава 80 км/ч. В крайна сметка той успява да хване нарушителя. За щастие при преследването няма пострадали.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

to outrun the police
by u/Big-Graysie-II in therewasanattempt

КОМЕНТИРАЙ