От друга епоха: Всички в мрежата са озадачени от тази кола на СНИМКА отпреди 60 години

  • 27.10.2023 12:50 /
  • 24418 /
  • 5
От друга епоха: Всички в мрежата са озадачени от тази кола на СНИМКА отпреди 60 години

Мистериозна кола озадачи потребителите на социалните медии, опитващи се да идентифицират колата, която се появява на историческа снимка, направена в Лондон през 60-те години на миналия век, пише Daily Star.

Много хора коментират, че спортната кола "не е характерна за това време" или за тази епоха.

Потребителите на социалната мрежа X (Twitter) се опитват да си обяснят как синият спортен автомобил се озовава в Лондон през 60-те години на миналия век.

Все още не се знае нищо за марката и модела на спортния автомобил. На снимката се виждат тълпи от мъже, минаващи покрай колата, но все още никой не е успял да идентифицира колата, леко скрита от жена в червено. Това се е превърнало в истинско предизвикателство за много потребители.

"Очевидно синята кола е останала неидентифицирана в продължение на много години. За нея е писано в списания и на много автомобилни форуми, но все още остава загадка", написал е авторът на съобщението в мрежата.

Любов от първо каране: Как Елвис поръча цели 9 мотоциклета от този модел ВИДЕО

Тези, които смятаха, че са се справили със задачата, скоро започнаха да се опитват да идентифицират колата, но се оказаха в главоблъсканица.

След стотици коментари потребителите на социалните медии все още не са по-близо до успешното идентифициране на марката и модела на автомобила.

Назовани са класически автомобили, включително Ferrari 250 GTO и Deep Sanderson, но спортните купета, популярни през 60-те години на миналия век, не отговарят на колата на снимката. Друг потребител предполага, че това е Aston Martin.

Вижте как представиха един от най-легендарните автомобили СНИМКИ

„Много странна снимка, тъй като тази кола изобщо не се вписва в трафика на 60-те“, пише авторът на туита.

На снимката: Ferrari 250 GTO

Някои потребители отбелязаха, че са по-близо до идентификация от други, като няколко потребители отбелязаха, че колата изглежда подобна на Sunbeam Alpine Harrington.

„Въпреки че дизайнът на предната част е различен, мисля, че изглежда подобен на Sunbeam Alpine Harrington“, пише един потребител.

Дори и тези твърдения обаче се оказаха не съвсем верни. По-късно няколко експерта са се събрали, за да идентифицират колата. Те смятат, че това е Sunbeam Tiger Project TS4, рядък концептуален автомобил, за който на практика няма налична информация.

Пилотът Карол Шелби проектира оригиналния Sunbeam Tiger, но колата, изобразена тук, вероятно прототип на новия модел, все още не е потвърдена като конкретна марка. Най-вероятно това никога няма да се случи и 63-годишната мистерия ще остане в паметта на автомобилните ентусиасти. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Bi4eto
    27.10.2023 14:30
    Sunbeam Alpine Fastback concept - Tiger TS4 Project - това е !
  • jmdsofu
    27.10.2023 20:17
    Разпродажба! Хладен, удароустойчив и водоустойчив монокъл с 16x увеличение. Сега можете да видите всичко и само на половин цена----->> https://e.vg/mono
  • Хамрун Вадуцки
    28.10.2023 10:46
    Изглежда точно като кола от 60 - те
  • ALF
    29.10.2023 6:50
    DATSUN
  • Много
    30.10.2023 0:48
    Прилича на Датсун 240Z. Като се има впредвид че оригиналният Датсун е с дясна дирекция и прототипа и пилотните модели до от 60-те години, вероятността това да е колата от снимката е висока. Цветът също подхожда на Дансуните от тези години.