Оплюха Байдън за огромния му кортеж на климатичната среща на Г20 в Рим

  • 08.11.2021 8:42 /
  • 3686 /
  • 1
Оплюха Байдън за огромния му кортеж на климатичната среща на Г20 в Рим

Кортежът на Байдън от 85 автомобила е христоматиен пример за лицемерие от страна на "лимузинните либерали", заяви коментаторът на Фокс Нюз Лиза Бът. Все пак в рамките на срещата и последвалата я климатична конференция са били обсъждани наистина важни въпроси, засягащи климатичните промени на планетата. 

"Републиканската партия се е превърнала в партия на американските работници, а демократите - в партия на елита. Климатичният въпрос за пореден път показа това", отбеляза журналистката.

Бът също даде пример представителя на щата Ню Йорк Александър Окасио-Кортез, който незаконно е паркирал своята Tesla за 59 000 долара близо до магазина Whole Foods, както и посланикът на САЩ за климата Джон Кери, който лети само с частни самолети.

Ако демократите наистина се интересуваха от вредните емисии, те биха се обявили в подкрепа на газа и ядрената енергетика, смята още водещата. Но тези проблеми тях не ги интересуват, те не се интересуват от вредните емисии. Всичко, което ги вълнува, е да показват колко са добродушни спрямо другите "лимузинни либерали". 

Терминът "Лимузинен либерал" бе въведен от демократа Марио Прокачино, който се състезаваше за кметското място в Ню Йорк през 1969 година. 

"Това е зверско лицемерие", каза още коментаторът на Фокс Нюз Шон Дъфи. Той е възмутен от това, че демократите през изминалата седмица са са критикували представителите на енергийните компании за добив на нефт заради приноса им за климатичните промени, но продължават да летят с частни самолети, да се возят ан автомобили си, да отопляват своите домове, да използват ток и така нататък. 

По този начин, те "удрят по ръцете" всеки от ръководителите в енергетиката, благодарение на която обаче те съществуват.  

При това в коментари към статията обикновените хора се чудят защо в кортежа на Байдън не е имало електромобили. "Те пълнят резервоарите си с лицемерие - това е универсалното гориво на всички демократи" и "този човек (Байдън) има наглостта да обявява климатична криза? Прилича на зле заснет нискобюджетен филм", гласят някои коментари. 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • GeorgeXG
    09.11.2021 0:20
    Alexnadra Okasio Cortez e jena be , galfon!