Опит за кражба на Mazda завърши по уникален начин СНИМКИ

  • 05.09.2022 11:50 /
  • 24292 /
  • 2
Опит за кражба на Mazda завърши по уникален начин СНИМКИ

Крадците стават все по-нагли, но не всички от тях са в състояние да предвидят ситуацията няколко стъпки напред. В конкретния случай, за който ще ви разкажем, похитител на Mazda сам се е вкарал в капан и спасителите са му помагнали да се измъкне.

Както съобщава спасителната служба в Мадрид в своя акаунт Emergencias Madrid, инцидентът е станал на паркинг пред метростанция в Хетафе, предградие на испанската столица.

36-годишен мъж е откраднал автомобил Mazda посред бял ден и се е опитал да избяга, но се объркал от навигацията на кръстовище близо до метростанция Plaza Eliptica. Мъжът навлязъл в лентата, предназначена за автобуси, и не успял да намери изхода.

След като обикаля известно време и очевидно е побеснял, крадецът на автомобили нахлува през стъклените врати на входа на метрото, започва да се изкачва по стълбите с автомобила и се заклещва.

Когато полицията пристигнала на мястото, мъжът се е опитал да излезе от колата, но не успял - парапетите не позволявали да се отворят вратите.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Крадец отмъкна кола и спретна гонка в стил GTA

Спасителите трябвало да работят усилено, за да извадят автомобила от стълбите, а след това и от метростанцията.

Екшън: Шофьор измъкна автокрадец от движещ се автомобил ВИДЕО

Преди да бъде арестуван, на крадеца на автомобила е оказана медицинска помощ. Според полицията мъжът е дал положителна проба за употреба на кокаин, което може да обясни отчасти хаотичното му поведение.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • фдйхх
    26.08.2022 13:18
    връчете му медала за най-голем ИДИОТ
  • вфвфтв
    06.09.2022 7:41
    Българин?