Официално ВИДЕО на фейслифта на кросоувъра Skoda Karoq

  • 24.11.2021 9:30 /
  • 3834 /
  • 0
Официално ВИДЕО на фейслифта на кросоувъра Skoda Karoq

В навечерието на премиерата на фейслифт версията на кросоувъра Skoda Karoq производителят разпространи видеотийзър, разкриващ детайли за външността на автомобила. Както се и предполагаше, моделът получи светодиодни матрични фарове - поне такива може да се очакват в богатия асортимент от оборудване и, вероятно, в изпълнението Sportline, което по-рано бе показано на официални скици. 

В сравнение с актуалния все още вариант, който се произвежда от 2017 година насам, фаровете са станали по-тесни, а решетката на радиатора, напротив, е пораснала. 

При това светодиодните ленти на дневните светлини са променили формата си, а цялото купе е освежено от възприятието на предната част на автомобила. 

Промените в задната част, предимно, са засегнали стоповете - те са изцяло нови. Вместо логото на марката на капака на багажника се е появил голям надпис Skoda.

Засега подробности за техническите характеристики не се съобщават, но е напълно възможно и тук да има промени, както често се случва с фейслифт вариантите. 

При това официалното съобщение до медиите намеква за "нови технологии". 

Вероятно, става дума за новата мултимедийна система, появата на която се очаква от редица медии.  

Очаква се продажбите на новата кола да започнат в началото на 2022 година. 

КОМЕНТИРАЙ