Официално показаха новия Suzuki Vitara, стана ясно какви са промените СНИМКИ

  • 04.04.2024 9:50 /
  • 5619 /
  • 0
Официално показаха новия Suzuki Vitara, стана ясно какви са промените СНИМКИ

Публикувани са официални снимки на новия Suzuki Vitara 2024. Компактният кросоувър е претърпял втория си фейслифт и през лятото ще бъде пуснат в продажба на европейския пазар. Подробности за колата бяха разкрити на официалния сайт на японския производител.

Новият Suzuki Vitara се отличава преди всичко с променена предна част. Кросоувърът получава нови фарове, броня и решетка. Освен това има обновени светлини и колела със свеж дизайн.

В салона вниманието привличат изменените циферблати на приборите и увеличеният 9-инчов сензорен екран с нова мултимедийна система от Suzuki S-Cross. Освен това часовникът на централния панел е вече цифров.

Най-продаваните автомобили в света си имат нов лидер за първи път от 20 г. СНИМКИ

Базовото оборудване на Suzuki Vitara 2024 е разширено - адаптивен круиз контрол, автоматично спиране, поддържане на лентата, наблюдение на мъртвите зони и контрол на умората на водача.

Кросоувърът Suzuki Vitara 2024 дебютира с два бензинови двигателя, допълнени от 48-волтови меки хибридни агрегати. "Четворката" с обем 1,5 литра развива 117 к.с., а 1,4-литровият турбомотор - 129 к.с. Нов 1,2-литров турбо двигател ще се появи по-късно.

Xiaomi пуска първия си електромобил на пазара, цената е атрактивна СНИМКИ

Както и досега, Suzuki Vitara ще се предлага с 6-степенна механична или автоматична трансмисия. Версиите с предно задвижване и задвижване на всички колела ще останат в гамата.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ