Обявиха 10-те най-лоши автомобила за 2022 година

  • 08.02.2023 8:55 /
  • 62996 /
  • 2
Обявиха 10-те най-лоши автомобила за 2022 година

Consumer Reports посочи 10-е автомобила, които са разочаровали най-много собствениците си. Сред тях има модели на Kia, Mercedes-Benz, Nissan, Volkswagen...

Как е възможно това да се случи? Очакваме едно нещо от колата, а получаваме друго. Затова ви препоръчваме да изучавате автомобилите преди покупка, четете тестове и отзиви от експерти.

Закупуването на автомобил е дългосрочен ангажимент с многогодишни плащания. Ако не ви харесва колата, ще бъде трудно и нерентабилно да я смените.

Consumer Reports, на базата на проучване сред собствениците на автомобили, състави рейтинг на най-разочароващите автомобили, които хората са купили през 2022 година. Въпросът беше прост – "Бихте ли купили същата кола отново?"

Сао 40% от собствениците на Infiniti QX50 биха си купили колата отново. Малко по-добър резултат получава  Nissan Kicks - той би бил закупен отново от 49% от шофьорите. Nissan Altima е отговорила на очакванията на 51% от собствениците.

Сред KIA най-разочароващите модели са forte (Cerato) и Seltos. Forte биха си купили отново 51% от собствениците, а Seltos - само 48%.

Mercedes-Benz също има недостатъци. Оказа се, че 55% от собствениците на GLA няма да го вземат. Сред собствениците на GLB 61% са разочаровани.

Volkswagen Taos ще бъде купен отново само от 48% от собствениците. Тази цифра обаче е по-добра от тази на Atlas Cross Sport - само 38%.

Не се харесва на повечето собственици и Jeep Compass, който би бил купен отново само от 46% от собствениците.

В допълнение, Consumer Reports отбелязва проблемите с надеждността на този кросоувър.

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • teri
    08.02.2023 10:39
    Стига сте ни занимавали с тези малоумни американски класации!
  • Дядо ти
    09.02.2023 8:57
    Ами това на гръб ли да го носи , А ? Почнахте като ония ,,защитници,, на природата и животните - ревете като вдовица за по......голям явно ! И .......колата си е негова ако ще да сере в нея !