Обясниха защо истинската руска суперкола трябва да има вериги и да може да плува ВИДЕО

  • 04.04.2022 8:30 /
  • 7930 /
  • 2
Обясниха защо истинската руска суперкола трябва да има вериги и да може да плува ВИДЕО

Изглежда, че в Русия ще трябва да почакат доста за новите модели на Ferrari и Lamborghini. Трябва все пак да се признае, че тези коли не са и бил много пригодни за руските пътни условия. Във връзка с това бе представена евентуална алтернатива руско производство: верижният "Русак". 

Става дума за всъдеход, който може да плава, но на практика е и спортна кола с врати тип "чайка". При това колата е направена по съседство с КамАЗите в Набережних Чеелнах на базата на мощности на един от доставчиците. 

Интересно е това, че колата се управлява благодарение на обикновен волан, макар и верижната техника обичайно да се контролира с ръчки Всъдеходът има изцяло граждански салон и агрегати от Жигула, без да се говори за външния вид. 

Може би сега пред нощните клубове в Москва ще доплуват и такива автокрасавци. 

Специалната екстра на тази кола е нейната способност да върви дори и без шофьор: "Русал" има ограничител не само за максимална, но и за минимална скорост: поставяйки колата на ниска предавка, човек може просто да излезе от салона и да върви до нея, събирайки ягоди. Интересно? 

Тогава вижте видеото на това руско автомобилно чудо, направен от канала ПриветТачка!

Неви харесва обаче колата ви да има вериги? Съвсем наскоро стана известно и за по-големия брат на Русал, който е по колесната формула 8х8. Колата заслужава не по-Залко внимание, защото превъзхожда по размери малка вила: дължината ѝ е почти осем метра, а височината - над 3.  

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Да бе да
    04.04.2022 18:58
    Тези ''красавци'' трябваше и да летят че във Украйна има български КАТ не пуска никой а и стрелят,може да прибават и повечко броня...????
  • Естет
    05.04.2022 13:55
    А къде е оръдието?