Оборудваха електрическия Hummer с екстра, която не съществува СНИМКА

  • 13.04.2022 8:46 /
  • 2455 /
  • 0
Оборудваха електрическия Hummer с екстра, която не съществува СНИМКА

По време на разработката си много автомобили в предсерийно производство се оборудват с едни или други "фалшиви" опции, които инженерите планират да сложат и на серийните модели. В случая с Hummer EV обаче работата стои по друг начин.

Концернът GMC вече пусна първия електрически пикап на пазара. Четиритонния автомобил, способен да ускори от 0 до 100 само за три секунди, получи обаче една функция, чието предназначение от компанията предложиха на шофьорите да избират самостоятелно.  

На централната конзола на електрическия Hummer е разположена шайба, позволяваща да се избира режима на движение. В дясната ѝ част се намира символ, напомнящ на буквата "Н" с три малки символа, образуващи нещо като пирамида. 

Оказва се, че дадената позиция на врътката не е свързана с каквато и да е функция на колата. При нейното натискане на мултимедийния екран на пикапа се появява надписа "Режимът си е ваш. Мисията си е ваша". 

Служителите на американския концерн заявиха, че не са измислили значение за това копче, защото са решили да питат собствениците на Hummer EV, каква опция биха искали те да получат там. 

Электрический Hummer оборудовали несуществующей функцией

Когато специалистите изберат подходящия вариант, GMC ще активира копчето с помощна на "въздушен" ъпдейт. По този начин автомобилният производител е решил да предостави на клиентите си правото на глас в процеса по разработка и да демонстрира възможностите на "безкабелните" технологии.  

В средата на февруари станаха известни някои технически подробности около електрическия Hummer EV. Оказа се, че само една акумулаторна батерия за електрическия пикап тежи повече от средностатистически седан. 

КОМЕНТИРАЙ