Обновeният Renault Duster: СНИМКИ и всички изменения

  • 24.02.2019 10:20 /
  • 19166 /
  • 2
Обновeният Renault Duster: СНИМКИ и всички изменения

Renault Duster 2019 година ще има по-удобен волан с хромирани елементи, които в зависимост от версията могат да имат кожени бутони за управление на круиз контрола и ограничител на скоростта.

Функцията за отопление на стъклата се управлява от отделен бутон на централната конзола, а при поръчка на опцията ESP, в допълнение към стандартните електронни помощници (системи за контрол на сцеплението и др.) се предлага сензор за налягането на гумите.

В допълнение, в кросоувъра ще бъде оборудвано с новото Radio Connect с отделен контрол на звука под формата на "шайба" и два USB конектора, както и място за поставка на телефона. Можете да контролирате новата мултимедийна система и да получите информация за автомобила, като използвате екрана на вашия смартфон с функционалното приложение R & GO. Това приложение е интуитивно и лесно за управление, с функции като информация за пробега и ниво на горивото в резервоара, преглед на изминатото разстояние и времето за пътуване, анализ на стила на шофиране и много други. В случай на неизправност, клиентът с едно кликване може да се свърже с горещата линия на Renault.

Официално: Ето какъв ще е новият Duster (СНИМКИ)

Имената на конфигурациите на Renault Duster са променени: базовата Autentique вече е преименувана на Access, Expression на Life, Luxe Privilege на Drive Plus. Във всички версии - нова тапицерия със сребристи шевове, а в топ версията - стилна комбинирана тапицерия.

Тест драйв: Как зарежда и се движи електрическият автомобил Renault ZOE в София

Започвайки с версията Life в оборудването се появява въздушната възглавница за безопасността на пътниците и бордовия компютър. В окомплектоването на Drive са добавени нови 16-инчови алуминиеви джанти със сив цвят. За версията Life те също са на разположение, но срещу допълнително заплащане.

Цените на Renault Duster 2019 ще бъдат обявени малко преди началото на продажбите, които са насрочени за края на февруари. /auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Мамалигу Чемъйфаче
    25.02.2019 19:01
    Толкова ниско са навряли навигацията ...пътя ли да гледаш или нея..
  • алф
    27.02.2019 16:41
    кенефа на народа...……….