Обновеният BMW X1 започна тестове СНИМКИ

  • 09.08.2021 8:38 /
  • 2095 /
  • 0
Обновеният BMW X1 започна тестове СНИМКИ

Работата по обновения BMW X1 2023 година продължава. Фотографи успяха да заснемат прототипа със серийните фарове. На решетката се виждат стреловидни фарове с видими дневни светлини.

Дизайнът им обаче частично е скрит от камуфлажа, но те, както изглежда, са подобни на тези, които ние видяхме на модернизираната 3-та серия. 

По-долу виждаме централния въздухозаборник с вложките от дребна мрежа. 

Автомобилът има ярко изразени колесни арки и ъгловата "раменна" линия. От снимките е трудно да видим детайлите на задната част, но кросоувърът, както личи по всичко, ще има обтекаема задна броня и по-изразен спойлер. 

Формата на задните врати също е претърпяла промени, но под плътния камуфлаж е трудно да бъдем на 100% убедени в това. 

На снимките не се вижда, но кросоувърът, най-вероятно, ще бъде оборудван с нов огънат дисплей, състоящ се от 12.3-инчово дигитално табло с приборите, 14,9-инчов екран на информационно-развлекателната система и операционната система BMW 8.

BMW засега не дава кой знае каква информация за модернизираната X1, но от компанията вече потвърдиха, че колата ще бъде пусната в производство през 2022 година. 

Автомобилният производител също потвърди плановете относно електрически вариант, който, вероятно, ще се казва iX1.

Към нето трябва да се присъединят гама от четирицилиндрови бензинови двигатели, а също и плъг-ин хибрид. По-рано бе съобщено за смяна на поколенията, но за това категорична информация все още няма. По-скоро става дума за скромен фейслифт. 

 

 

КОМЕНТИРАЙ