Обновената Skoda Karoq: Промени в дизайна, оборудването, детайлите на интериора ВИДЕО

  • 02.12.2021 9:50 /
  • 8280 /
  • 0
Обновената Skoda Karoq: Промени в дизайна, оборудването, детайлите на интериора ВИДЕО

Обновеният кросоувър Skoda Karoq беше представен, като автомобилът е с променен дизайн на предната броня, а широкият въздухоуловител има защитна мрежа с кристални мотиви в дизайна.

За първи път за Karoq като опция се предлагат изцяло светодиодни фарове с матрична технология.

Задните светлини също са изменени, като са станали по-тесни и по-контурни и още в базовата версия са изцяло светодиодни.

При избор на пакета Eco, салонът на обновения Karoq ще бъде оборудван с екологично чисти материали: седалките ще са тапицирани със синтетична кожа на растителна основа, а подлакътниците - с микрофибър Suedia.

Подобрената светодиодна подсветка вече осветява не само предния, но и задния панел. Можете да избирате от десет цвята за вратите, докато пространството за краката е винаги осветено в бяло.

Започвайки от версията Style Karoq се предлага с функция за памет на предната пътническа седалка, която се регулира електрически.

Електромобилът Skoda Enyaq: Първи впечатления на пътя СНИМКИ

Базово автомобилът вече е оборудван с 8-инчов цифров дисплей, а от версията Ambition арматурното табло се предлага с 10,25-инчов екран и пет варианта за показване на информацията, както и с възможност за персонализирани настройки.

Клиентите могат да избират между четири информационно-развлекателни системи, като най-голямата от тях е с размер 9,2 инча и предлага поддръжка на безжични актуализации. За свързване на смартфон с автомобила може да се използват SmartLink, Android Auto или Apple CarPlay. Срещу допълнително заплащане се предлага Phone Box с технология за безжично зареждане.

Моделът е представен с нови алуминиеви джанти и удължен заден спойлер, който създава нови визуални акценти и намалява емисиите на CO2.

Новата Skoda Fabia: Най-просторният салон и най-добрата обтекаемост в класа си СНИМКИ

Заедно с аеродинамичните елементи на бронята и оптимизираната защита на долната част на каросерията, това намалява коефициента на съпротивление на автомобила с повече от 9% до 0,30. По този начин Karoq е сред лидерите в своя сегмент по отношение на този параметър.

Гамата двигатели включва пет агрегата: 1,0-литров, 1,5-литров и 2,0-литров турбо бензинов двигател с намалено триене благодарение на защитно плазмено разпръскване в цилиндрите.

За обновения кросоувър се предлагат и два турбодизела 2.0 с модернизирани колянови валове - също за икономия на гориво и по-ниски емисии.

Автомобилът ще се предлага в Европа в началото на 2022 г. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ