Няма да повярвате с какво вече се занимава легендата Джереми Кларксън СНИМКИ

  • 25.03.2020 8:30 /
  • 5428 /
  • 0
Няма да повярвате с какво вече се занимава легендата Джереми Кларксън СНИМКИ

Водещият на шоуто The Grand Tour Джереми Кларксън се зае с фермерство. В свободното си време той отглежда зеленчуци във фермата си, които после продава. 

Журналистът до такава степен се гордее със своята реколта, че дори е публикувал няколко снимки в профила си в Инстаграм. Снимките той е съпроводил с надпис, че рафтовете му не са празни, намеквайки за дефицита на хранителни стоки в обикновените магазини.  


 

Съдейки по Инстаграма на Кларксън, освен картофи във фермата му важна роля играе и развъждането на овце. Преди седмица той публикува видео и снимки на първото си потомство агнета, които са се родили под неговия строг поглед. Водещият лично е водил раждането, за което написа самият той под един от постовете си. Там той се нарича и акушер.  



Кларксън си купи фермата още през 2009 година. Брокерът тогава предупреди водещия, че земята на фермата не става за отглеждане на каквото и да е. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In other news, I have my first piglets.

A post shared by Jeremy Clarkson (@jeremyclarkson1) on

Освен това, Кларксън продава картофите собствено производство. За да популяризира стоката си той още миналата година анонсира новия си телевизионен проект "Купих си ферма". По думите му, снимките вече са започнали, ще има осем епизода.  

КОМЕНТИРАЙ