Няма да повярвате какво се случи при тази ужасна катастрофа СНИМКИ

  • 21.11.2021 12:50 /
  • 2624 /
  • 0
Няма да повярвате какво се случи при тази ужасна катастрофа СНИМКИ

При инцидента тежкият камион не само разбил седана, но и "сгънал" лекия автомобил на две, като освен това се озовал върху него.

Шофьорката обаче като по чудо е получил минимални наранявания и дори е успяла да излезе сама от смачкания автомобил.

При разглеждане на фотографиите е трудно да си представим как някой може да оцелее в колата, която е била под камиона.

По време на произшествие на мост през река в щата Вашингтон тирът с ремарке се сблъсква с лекия автомобил Nissan Altima от 2015 г., управляван от 46-годишната жена.

Пътният полицай Роки Олифънт от щата Вашингтон е публикувала тези снимки и информация в своя Twitter. Той разказва, че когато жената сама излязла от колата, се оплакала само от лека болка в главата и ребрата.

За всеки случай тя отива в болницата за допълнителни изследвания. Полицаят признава, че никога не се е сблъсквал с подобно нещо през 14-годишната си практика.

Зрелищна катастрофа показа как не трябва да се кара квадроцикъл ВИДЕО

При инцидента лекият автомобил на жената е навлязъл в участък от пътя, където скоростта е била намалена. Камионът зад нея не успява да спре навреме и се сблъсква със седана. В резултат на това лекият автомобил е смачкан дотолкова, че почти е сгънат наполовина. Тирът пък е застанал на върха на смачканата кола. А вътре пък се намирала жената.

ВИДЕО запечата как безумец шпори в насрещното и последва брутална катастрофа

Роки Олифънт предполага как шофьорката е успяла да избегне наранявания при тази ситуация. Задната част на автомобила е послужила като буфер и е защитила салона, превръщайки се в нещо като платформа за камиона. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ