Няма да повярвате какво се случи при тази брутална катастрофа ВИДЕО

  • 01.03.2024 10:50 /
  • 6775 /
  • 0
Няма да повярвате какво се случи при тази брутална катастрофа ВИДЕО

В мрежата се разпространява видео, на което шофьор на Subaru разглежда останките от колата си след катастрофа насред магистрала. Съдейки по последствията от инцидента, фактът, че той е оцелял е напълно удивителен.

Инцидентът е станал близо до Сакраменто, Калифорния, когато шофьорът на камиона не е забелязал спортната кола, сменил е платното и е хванал Subaru между колелата на ремаркето.

Очевидци разказват, че шофьорът не е забелязал катастрофата и е влачил около 150 метра заклещеното между колелата му Subaru BRZ. Освен това може да се каже, че собственикът на купето е имал късмет, тъй като колата сама се е измъкнала от капана, а шофьорът на камиона е продължил да кара.

Шофьорът на сивото Субару е 17-годишният Бенджамин. Видеоклип, разпространен в социалните мрежи, показва как той обикаля колата си, очевидно невредим.

Но по-късно се оказва, че Бенджамин носи шина за врата, защото има прищипани нерви и шийни прешлени. Освен това има няколко спукани ребра, прободен бял дроб, мозъчно сътресение след удар на главата си в предното стъкло и нараняване на ръката и рамото. В момента е на рехабилитация.

Опасен завой: Голям брой коли катастрофират на този стръмен участък ВИДЕО

Колата на Бенджамин е напълно унищожена и като я гледа човек, е трудно да повярвате, че е оцелял. Предната част на колата е напълно унищожена. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 


 

@cookingwithmrsdominguez

 

♬ original sound - Mrs Dominguez

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ