Няма да повярвате какво се случи с кола, сплескана между два тежки камиона ВИДЕО

  • 26.02.2021 10:20 /
  • 7822 /
  • 0
Няма да повярвате какво се случи с кола, сплескана между два тежки камиона ВИДЕО

Възможно ли е да се оцелее в лек автомобил, ако попадне в инцидент с два тежки камиона? Още повече, ако колата е между тях, като между чук и наковалня. Оказва се, че може, ако автомобилът ви е толкова малък, че като височина почти напълно се побира под каросерията на единия камион и предния капак на другия.

Точно това се е случило в китайския град Лунхуа (провинция Фуцзян). Бялата малолитражка, спряла на светофар зад бетонобъркачка, е смачкана след това от самосвал, който не е успял навреме да спре. На забавен каданс изглежда сякаш колата още малко и ще бъде напълно сплескана с фатални последици.

Но не, всичко се е разминало за намиращите се хора в колата. По-голямата част от автомобила е преминала под бетонобъркачката и е претърпяла материални щети.

Зрелищен инцидент: Стоманен лист отряза кабината на камион ВИДЕО

Пристигналите на мястото на инцидента спасители са извадили от смачкания пътнически салон шофьорката, а след това и мъжа, който седял на задната седалка.

Пътникът се е измъкнал с леки натъртвания и драскотини, а собственичката на малката кола се е разминала само с лека уплаха. И дълго време не можела да говори - плачела, не вярвайки в късмета си. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ