Няколко хиляди нови BMW са захвърлени под открито небе ВИДЕО

  • 19.09.2021 9:50 /
  • 14130 /
  • 1
Няколко хиляди нови BMW са захвърлени под открито небе ВИДЕО

Автопарк от 3 000 нови автомобила BMW и Mini стои бездействащ във Ванкувър, Канада, повече от шест години, тъй като се е оказал ненужен както за производителя, така и за местните власти.

Автомобилите, които са пострадали от солта и влагата при пристигането си в пристанището на Халифакс през февруари 2015 г., впоследствие стават жертва на снежна буря.

В момента автомобилите BMW и Mini са в толкова окаяно състояние, че не подлежат на възстановяване. Да се види сегашното им състояние е станало възможен благодарение на страницата в Instagram supercars.fails, където е публикуван видеоклип на захвърлените автомобили. 

Снежната буря, която връхлетя Канада преди шест години, е причинила значителни щети на автомобилите. Кормилните уредби, стартерите и електрическите вериги на автомобилите просто са излязли от строя.

Рай за феновете на BMW: Вижте най-грандиозната колекция с много редки коли ВИДЕО

Ако през 2015 г. властите бяха наредили евакуацията на автопарка от три хиляди автомобила, може би са щели да бъдат спасени гниещите в момента BMW M4, чисто новото тогава BMW M6, BMW i8, доста рядката Alpina B6 и много други екземпляри.

Производителите също са се отказали от автомобилите. Баварската марка е решила да ги замени с нови, тъй като е решено, че разходите за ремонт и възстановяване за нерентабилни. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Радо
    20.09.2021 4:56
    Жалки сте, през три месеца повтаряте тази статия