Новият Mitsubishi Outlander - ярък дизайн и модерен салон СНИМКИ

  • 25.02.2021 10:20 /
  • 2706 /
  • 2
Новият Mitsubishi Outlander - ярък дизайн и модерен салон СНИМКИ

Четвъртото поколение Mitsubishi Outlander се е увеличило забележимо, а дизайнът му е напълно съобразен със стила Dynamic Shield. Останалите модели на производителя също стриктно се придържат към него.

Фаровете са поставени отстрани на бронята, непосредствено над тях са хоризонталните секции на светлините и мигачите.

От техническа страна най-близкият "роднина" на новия автомобил може да бъде наречен Nissan Rogue. Двата кросоувъра са получили една и съща платформа и това определено не е всичко.

Новият Outlander се задвижва от 2,5-литров атмосферен двигател с мощност от 181 конски сили и 8-степенен вариатор Jatco.

Бъдещите собственици ще могат да избират комфортен режим на шофиране измежду няколко предлагани. Например, Eco, Normal, Gravel, Tarmac (спортен), Snow и всъдеходния Mud. Последният е наличен само във версиите със задвижване на всички колела.

Кросоувърът на Citroen за 8 хил. долара бе запечатан на пътя СНИМКИ

Промените продължават и в салона. Акцентите включват джойстик за превключване на предавките, голям 9,0-инчов мултимедиен таблет и замаскирани дефлектори.

Вижте Mitsubishi 500 - японският "брат" на гърбатия Запорожец СНИМКИ

По-скъпите версии на кросоувъра ще имат цифров приборен панел, както и 10,8-инчов дисплей, способен да показва цялата информация, от която се нуждае водачът. Освен това тези версии са оборудвани с аудио система Bose, тризонов климатичен контрол и полуанилинова кожена тапицерия на седалките.

Единадесет въздушни възглавници са отговорни за безопасността. Това е максималното количество, което ще варира в зависимост от конфигурацията. Интересното е, че в американската спецификация базово са включени странични въздушни възглавници на втория ред и централна въздушна възглавница между предните седалки.

Производството на четвъртото поколение на Mitsubishi Outlander вече е започнало. Производителят вече е изпратил първата партида от автомобилите за пазарите в Канада и САЩ. Минималната цена на новия Outlander в САЩ е 25,8 хиляди долара. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • kaka
    25.02.2021 13:19
    na 11 g.zialata boia \laka\ i pada.LADATA e na 30 g. i e s super boia.Kupena e nova.
  • hitiyo
    25.02.2021 21:12
    Направо са копирали предното САНТА ФЕ