Новият кросоувър на Suzuki ще взриви пазара на бюджетни автомобили СНИМКИ

  • 22.02.2020 9:20 /
  • 19720 /
  • 5
Новият кросоувър на Suzuki ще взриви пазара на бюджетни автомобили СНИМКИ

Напоследък купувачите се опитват да не си харчат парите напразно. Всеки потенциален шофьор все по-внимателно избира новия си автомобил. Затова във всички сегменти се налага да се измислят нови привлекателни неща, да се работи върху дизайна и технологиите, да се предлага атрактивна цена.

Новият кросоувър Suzuki XL7 изглежда е въоръжен с всички постижения на съвременния автомобилен свят. В рамките на бюджетния сегмент, разбира се.

Ето защо новият модел изглежда "умен" и предлага седем места! И всичко това при дължина до 4,5 м. Между другото, обърнете внимание на размера на задните врати. Изглежда, че инженерите са работили усилено, за да осигурят удобен достъп до салона. Благодарение на доста ефектен дизайн, при бегъл поглед бюджетният кросоувър Suzuki изобщо не прилича на своя донор - Suzuki Ertiga.

Вижте уникалния дуел между ГАЗ 66 и Suzuki Jimny сред вода и лед (ВИДЕО)

Той се различава не само поради напълно различното си „лице“ с нови фарове, решетка и броня, но и поради широкото използване на декоративни елементи, изработени от черна пластмаса.

При новия кросоувър клирънсът също е увеличен до 200 мм (+20 мм). Следователно, въпреки безалтернативното задвижване на предните колела, на лек офроуд новият кросоувър Suzuki изобщо не изглежда безполезен. Под капака се намира 1,5-литров турбо двигател с мощност от 105 к.с.

В близко бъдеще Suzuki XL7 ще навлезе първоначално на индонезийския пазар. Но след това ще бъде възможно да се купи новия модел и в други страни.

Уникалният градски модел Suzuki Swift 4х4 (СНИМКИ)

Между другото, в линията на японската марка името XL7 за последно беше видяно през 2009 г., когато приключи производството на голям кросоувър със същото име. Но тази кола беше позиционирана много по-високо и беше насочена към други купувачи.

Новият кросоувър ще струва 17-19,5 хиляди долара, в зависимост от оборудването. Повече от разумна цена за модерен, практичен и просторен кросоувър. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • фифи
    22.02.2020 10:28
    голямо дърво беше като карах такова преди 5 г
  • и ти си тояга
    22.02.2020 15:24
    и ти си дърво,ама те ебах преди 5 години.
  • ФИФИ
    22.02.2020 18:32
    И аз се сещащ, че ме оправи с голо дупе по тоягата.
  • и ти си тояга
    23.02.2020 16:16
    ебах те с кур в задника педалче, това го разбраха и съседите ти. за сузуки можеш да си мечтаеш като слезнеш от селската германска тояга.
  • firebg
    24.02.2020 10:08
    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/