Новият и обновен Volkswagen Passat бе разсекретен на качествени СНИМКИ

  • 16.01.2019 12:50 /
  • 16747 /
  • 1
Новият и обновен Volkswagen Passat бе разсекретен на качествени СНИМКИ

Новото поколение на Volkswagen Passat 2020 бе разсекретено на отлични по своето качество фотографии преди официалната премиера. Моделът е актуализиран външно и вътрешно.Първото показване на автомобила ще се състои на автомобилното изложение в Детройт.

Външно, предназначеният засега за американския пазар Volkswagen Passat прилича на новото поколение Jetta, което дебютира в Детройт в началото на 2018 година. Volkswagen Passat е с хоризонтални елементи на масивната радиаторна решетка, визуално комбинирана с модифицираните стандартни LED фарове.

Разсекретиха напълно първия купе-кросоувър на Volkswagen (СНИМКИ)

Седанът не е изработен на модулната платформа MQB - той е изграден на модернизираната платформа на Volkswagen Passat от предишното поколение. Новият автомобил е оборудван с леко модифициран четирицилиндров бензинов двигател, който има същите 176 к. с., като въртящият момент се увеличава от 250 Nm до 280 Nm. На американския пазар са решили да се откажат от версията с 3.6-литров двигател VR6.

Най-редките версии на  Volkswagen Golf, които са излизали на пазара (ВИДЕО)

Салонът на колата е оборудван с променен преден панел, други въздуховоди на климатичната система и други декоративни елементи.

За повече информация ще изчакаме подробностите след официалната премиера на Volkswagen Passat 2020 на автомобилното изложение в Детройт. /auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Anna
    16.01.2019 14:10
    Шкода Супърб