Новият Amarok на Volkswagen с премиера на 7 юли ВИДЕО

  • 27.06.2022 8:30 /
  • 705 /
  • 0
Новият Amarok на Volkswagen с премиера на 7 юли ВИДЕО

Лекотоварното подразделение на Volkswagen обяви, че световната премиера на изцяло новото поколение на пикапа Amarok ще се състои на 7 юли.

Новият Amarok, за който от Volkswagen казват, че е "бунтовник, борец, но в същото време и опора на семейството и на всяко начинание, но винаги с ясна цел: да носи отговорност", ще бъде представен първоначално само в дигитална среда

Това, което е известно към момента за новото поколение на пикапа на Volkswagen, е че той ще се предлага с избор между две системи за задвижване на четирите колела, както и във версия със задно задвижване, над 30 системи за повишаване на безопасността и комфорта (20 от които изцяло нови за модела), нов V-образен, 6-цилиндров двигател и още четири други двигателни модификации.

В двигателната гама на новия Amarok ще бъдат включени една бензинова и до четири дизелови модификации (четири и шестцилиндрови), като работните обеми на агрегатите ще бъде от 2.0 и 3.0 литра.



Новият Volkswagen Amarok е със 100 мм по-дълъг от своя предшественик, като дължината му достига 5350 мм, а междуосието му е 3270 мм или със 175 мм повече в сравнение с предходното поколение. Увеличена е също така и товароносимостта на пиката- до 1.2 тона, както и възможностите за теглене- до 3.5 тона.

КОМЕНТИРАЙ