Новите модели на Ford взривиха пазара СНИМКИ

  • 14.08.2021 11:50 /
  • 4269 /
  • 2
Новите модели на Ford взривиха пазара СНИМКИ

Въпреки факта, че американската корпорация Ford, както и други автомобилни производители, в момента изпитва огромен недостиг на полупроводници и не може да произвежда желания обем автомобили, тя успява да привлече клиенти на конкурентните марки, информират световните издания.

Пускането на пазара на новия всъдеход Ford Bronco и компактния Bronco Sport допринасят основно за това.

Новото поколение на всъдехода предизвика невероятен интерес още по време на премиерата си, за което свидетелства огромният брой предварителни поръчки. Само през първите няколко дни са получени няколко десетки хиляди от тях.

Новият Ford Bronco бе тестван на много трудно офроуд трасе ВИДЕО

Компанията планираше да изпрати модела на конвейера през пролетта на тази година, но поради липсата на чипове условията бяха забавени и започнаха да сглобяват автомобила едва през миналия месец. До края на юли са били доставени 3277 всъдехода, като огромен брой хора все още чакат своите машини.

Тези данни обаче не са изненадващи, тъй като новият Ford Bronco е наистина стилен нов автомобил. Поразителен обаче е фактът, че 80% от купувачите не са притежавали кола от марката Ford преди това.

Както базовият всъдеход Bronco, така и Bronco Sport привличат вниманието на клиентите на конкурентните брандове. 

Ford създаде уникални фарове за комфортно нощно шофиране ВИДЕО

Подобна е ситуацията и с електрическия пикап Ford F-150 Lightning. За него има 120 000 предварителни поръчки, като 80% от тях са на клиенти на други марки. В компанията Ford са много вдъхновени от ситуацията и гледат с оптимизъм в бъдещето. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Охридски
    15.08.2021 7:06
    Друго си е флагмана на Съветското високотехнологично автомобилостроене ''Гърбатия кит ЗАЗ''или както у казваха на времето ''Отмъщението на Хрушчов'',а този Бронко и трети живот да живее пак си е той........????
  • FireBG
    16.08.2021 10:59
    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/