Новата световна война: Феновете на ДВГ и електричките се хванаха за гушите в мрежата ВИДЕО

  • 31.03.2022 9:40 /
  • 2592 /
  • 0
Новата световна война: Феновете на ДВГ и електричките се хванаха за гушите в мрежата ВИДЕО

Собственици на електромобили и шофьори на конвенционални коли с бензинови и дизелови двигатели не спират да се присмиват едни на други през последните седмици. Ожесточените подигравки се разиграват в социалните мрежи, включително Twitter, Instagram и Facebook. Докато едните плащат високи цени за гориво, други губят време, за да чакат на зарядни станции, пише Факти бг.

Според данните, средната цена на бензина в Щатите към момента е 4,25 долара за галон или около 3.82 евро за 3.78 литра, което е драстично увеличение спрямо цените през изминалата година. Още по-лошото е, че цените ще продължат да се увеличават, което кара много шофьори да се редят на опашки, за да напълнят резервоара си на по-ниска цена.

Разбира се, собствениците на електромобили не пропуснаха шанса да се присмеят на „колегите“ си с конвенционални двигатели и в мрежат се появиха множество видеа, които осмиват опашките на бензиностанциите.

В отговор на това, собствениците на бензинови и дизелови коли, а и не само, публикуват различни видеа на които се вижда как електромобили чакат за достъп до зарядни станции, където пък трябва да изчакат още поне 30 минути, за да се сдобият с някакъв заряд за своя автомобил.

В едно от видеата, собственик на Tesla Model X дори казва, че желае да притежава бензинова кола, за да зареди на бензиностанция и да продължи по пътя си. Това признание, разбира се върви и с призив към Илон Мъск за поставяне на повече зарядни станции.

КОМЕНТИРАЙ