Нова платформа и двигател: Mitsubishi представи шестото поколение на L200 ВИДЕО

  • 27.07.2023 10:50 /
  • 10630 /
  • 1
Нова платформа и двигател: Mitsubishi представи шестото поколение на L200 ВИДЕО

Състоя се представянето на новото поколение Mitsubishi L200. Средноразмерният пикап на рама ще бъде пуснат в продажба от края на 2023 г. или началото на 2024 г. Подробности за новия автомобил бяха разкрити на официалния уебсайт на японския автомобилен производител.

Дизайн на новия Mitsubishi L200 

Новият Mitsubishi L200 е нараснал малко по размер, а дължината на товарния му корпус е увеличена до 820 мм. Както и досега, ще се предлагат версии с две и с четири врати. Моделът е базиран на нова платформа с 40% повишена твърдост.

Визията на Mitsubishi L200 е станала по-изразителна и брутална. Пикапът има широка решетка на радиатора, висок преден капак и мускулести удължени арки на колелата, а диодната оптика е "двуетажна". Могат да бъдат отбелазани и големи задни фарове.

Салон и оборудване на Mitsubishi L200

В салона материалите за облицовка са подобрени, а някои детайли са заимствани от новия Mitsubishi Outlander.

Станаха ясни подробности за очаквания бюджетен кросоувър Dacia Bigster СНИМКИ

Приборите са разделени от цветен дисплей, а на централната конзола е монтиран увеличен сензорен екран. Оборудването е допълнено с адаптивен круиз контрол, системи за автоматично спиране, контрол на лентата, предупреждение за сляпа зона.

Има и устройство за безжично зареждане на смартфон, както и седалките са още по-удобни.

Характеристики на Mitsubishi L200 

Пикапът Mitsubishi L200 е оборудван с подобрен 2,4-литров турбодизел, който се предлага в три варианта на мощност - 150 к.с. с. (330 Nm), 184 к. с. (430 Nm) и 204 к. с. (470 N∙m). Моделите се предлагат с 6-степенна механична и автоматична трансмисия.

Освен това може да се избира от две системи за задвижване на четирите колела с понижаваща предавка. По-добрата система Super Select позволява да се избират режими за различни видове офроуд. Срещу доплащане се предлага активен заден диференциал.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Лорда
    28.07.2023 5:42
    Нищо брутално не виждам в случая,Хората отдавна правят такива пикапи.А дисплея направо все едно е дялан с брадва.