Нова мода за воланите? Шок за всички, видели това на кормилото на автомобил в София

  • 02.10.2018 8:38 /
  • 56649 /
  • 3
Нова мода за воланите? Шок за всички, видели това на кормилото на автомобил в София

Шок за софиянци и гости на столицата, видели какво е закачено на волана на паркиран автомобил. Мнозина се запитаха, дали това не е новата мода сред собствениците на коли за разкрасяване на воланите им. На снимка, публикувана в мрежата се, вижда, че "геврекът" на возилото е украсен не с булана, а с женски пликчета.

 

 

Сред потребителите в мрежата, видели фотоса във фейсбук групата "Забелязано в София", веднага плъзнаха най-различни теории за това, как женският атрибут се е оказал нахлузен на волана на возилото. 

 "Откъде сме сигурни, че това е простиране, тоест че са изпрани?", усъмнява се потребител. "Това кафево ли е, че не се разбира добре от снимката?!?!?", чуди се друг. "Тая работа държи еърбега затворен щото е гърмян", обяснява технически грамотно по-запознат. "Това заключва волана! против кражби е", изказва друга техническа версия негов колега.

"Мое нещо друго да са правили!!!", контрира ги потребител, който се съмнява в техническата цел на приспоблението. "Който няма средства за читав ароматизатор е така", разяснява друг.     

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Дилър
    02.10.2018 14:04
    Много са тъпи тия потребители на т.нар. група основана от халвите. Това е наркодилър!
  • ДЯДО КАРАКОЧ
    02.10.2018 18:46
    Ех,колко сте недосетливи.Стягали са й на мацката.Свалила ги е набързо и къде - къде ги кльопнала бащ на волана.Пък то и зор да нея види някой,явно бая се е поизпотила и гащите тоже.Та да съхнат .Пък т,ва,ръждивото,хм,е,може да й е дошъл цикъла.Ама трябва да я видим,за да я питаме.
  • ПРОСТОТИЯ ДО ШИЯ
    03.10.2018 13:02
    ДА ТИ ПОДСКАЧАТ В ЛИЦЕТО ПИЧИ ВЪШКИ ОТ МРЪСНОТО БЕЛЬО НА КУРВА . ТОВА Е ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ!