Нова класация на колите, които имат най-високи показатели за надеждност СНИМКИ

  • 29.09.2023 9:50 /
  • 15825 /
  • 1
Нова класация на колите, които имат най-високи показатели за надеждност СНИМКИ

Британски експерти посочиха 10-те най-надеждни коли на 2023 г. Тези модели много рядко се повреждат. Рейтингът е публикуван на сайта What Car?

Специалистите са тествали стотици автомобили в различни сегменти. Те също така са анализирали данните за повредите през последните две години.

Класацията включва 10 модела, които рядко създават проблеми на своите собственици. Тези автомобили имат най-високи показатели за надеждност.

ТОП 10 на най-надеждните автомобили на 2023 г.:

10. Hyundai Ioniq Hybrid

Години на производство: 2016 - 2022г

Рейтинг на надеждност: 99,2%

Хибридната версия на Hyundai Ioniq се оказа много надеждна. Само 3% от собствениците на хечбека съобщават за повреди, свързани с информационно-развлекателната система.

 

7. BMW iX3

Години на производство: 2021 - до момента

Рейтинг на надеждност: 99,3%

Компактният електрически кросоувър BMW iX3 се оказа по-надежден от модела X3, на който е базиран. В 6% от автомобилите са установени повреди, свързани с информационно-развлекателната система.

 

7. Lexus UX

Години на производство: 2019 - до момента

Рейтинг на надеждност: 99,3%

Lexus UX е най-компактният кросоувър на японската марка, но той може да се похвали и с високо ниво на надеждност. Само 3% от собствениците на модели съобщават за повреди, свързани с информационно-развлекателната система.

Комфортен и технологичен: BMW показа своя най-бюджетен електрически кросоувър СНИМКИ

7. Toyota Yaris

Години на производство: 2011 - 2020г

Рейтинг на надеждност: 99,3%

Toyota Yaris се е доказала като отличен хечбек с ниски разходи за поддръжка. Добавете към това високо ниво на надеждност и ще получите идеалната градска кола.

 

5. Suzuki Ignis

Години на производство: 2016 - до момента

Рейтинг на надеждност: 99,4%

Компактният кросоувър Suzuki Ignis не създава проблеми на своите собственици. Този модел много рядко се поврежда и единственото му слабо място е скоростната кутия.

 

5. Lexus NX

Години на производство: 2021 - до момента

Рейтинг на надеждност: 99,4%

Второто поколение Lexus NX е малко по-ниско по надеждност от своя предшественик, но този кросоувър остава отличен избор за тези, които не искат да прекарват много време в автосервиз. Едва 5% от автомобилите са имали повреди, които са свързани основно с електрониката.

Ето кои са най-продаваните автомобили в Европа за 2023 г. СНИМКИ

4. Suzuki Swift

Години на производство: 2017 - до момента

Рейтинг на надеждност: 99,5%

Suzuki Swift се доказа като най-надеждният съвременен компактен хечбек. Много собственици похвалиха модела за приятното му управление, както и за богатото оборудване.

 

3. Lexus NX

Години на производство: 2014 - 2021г

Рейтинг на надеждност: 99,8%

Първото поколение Lexus NX в много отношения отстъпва на своя наследник, но този модел се оказа по-надежден. Само 2% от автомобилите са имали повреди, но всички те са били бързо коригирани за сметка на производителя.

 

2. Ford Mustang Mach-E

Години на производство: 2020 - до момента

Рейтинг на надеждност: 100%

Ford Mustang Mach-E стана популярен със своя стилен дизайн, богато оборудване и голям пробег. Британски експерти установиха, че този електрически кросоувър е и много надежден.

 

1. BMW 1 Series

Години на производство: 2011 - 2019г

Рейтинг на надеждност: 100%

Един от най-достъпните модели на BMW се оказа и най-надежден. Този компактен хечбек рядко се поврежда. Никой от собствениците не е съобщил за повреди през последните 24 месеца употреба.   /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • pleatuek
    29.09.2023 20:36
    Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ----- https://marketl.ink/biocos