Нов електрически скутер навлиза на пазара, оборудването му е страхотно ВИДЕО

  • 22.07.2023 9:50 /
  • 3909 /
  • 1
Нов електрически скутер навлиза на пазара, оборудването му е страхотно ВИДЕО

Калифорнийската компания CSC Motorcycles представи новия си модел E-RT3. Това е един от най-модерните модели в своя клас. Подробности за новия скутер бяха разкрити на официалния уебсайт на производителя.

Новият CSC E-RT3 е базиран на китайския Zhongsen, но е доста скъп - ще бъде пуснат в продажба от октомври или ноември на цена от $6995. Цената обаче се дължи на характеристиките и оборудването на модела.

Електрическият CSC E-RT3 е оборудван с двигател с пикова мощност 23 к.с. с. (17 кВт), който се намира не в задното колело, а в корпуса на мотора. Електрическият скутер е с тегло 206 кг и може да развие 120 км/ч.

Литиево-йонната батерия с капацитет 96 Ah осигурява пробег от 200 км. Може да бъде заредена за 6-8 часа в нормален режим и за 3-4 часа в бърз режим.

Honda пусна в Европа електрически скутер само за 1000 евро ВИДЕО

Особената характеристика на CSC E-RT3 е богатото му оборудване. Спирачките на електрическия скутер са получили ABS, монтирани са също диодни фарове и система за следене на налягането в гумите.

Освен това има безключово стартиране, дигитален приборен панел, круиз контрол, USB портове за зареждане на джаджи и дори електронно заключване на багажника под седалката.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Браво
    23.07.2023 12:19
    Безключово стартиране на електрически скутер!? Е, с тази екстра определено ще спечелят поне 50 процента повече клиенти.