Нов бюджетен спортен кросоувър Toyota излиза на пазара СНИМКИ

https://auto.blitz.bg/novini/nov-byudzheten-sporten-krosouvar-toyota-izliza-na-pazara-snimki Auto.blitz.bg
Нов бюджетен спортен кросоувър Toyota излиза на пазара  СНИМКИ

Новият Toyota Starlet Cross дебютира в ЮАР. Младежкият кросоувър се продава на цени от 16 000 долара. Това се съобщава на официалния сайт на японския автомобилен производител.

Кросоувърът Toyota Starlet Cross е глобална версия на модела Taisor, който от своя страна е базиран на Suzuki Fronx. Всички тези коли се произвеждат от компанията в Индия. Starlet Cross скоро ще се появи и в други страни.

Новият Toyota Starlet Cross е малък четириметров купе кросоувър със скосен покрив. Има разширени калници и „двуетажна“ LED оптика.

Стандартно в салона е инсталиран сензорен екран (7 или 9 инча). Обемът на багажника е 308 литра.

Показаха новия Audi A5, вижте какво оборудване има и какви са промените ВИДЕО

Базовият кросоувър Toyota Starlet Cross получава климатик, круиз контрол и камера за задно виждане. Най-добрата версия XR добавя достъп без ключ, климатроник, 360-градусови камери, прожекция на предното стъкло и безжично зареждане за смартфони.

Премахват педалите на газта и спирачката, внедряват нова технология в колите

Докато Toyota Taisor има широка гама от двигатели, Starlet Cross се предлага само с 1,5-литров бензинов двигател с мощност 105 конски сили. Предлага се избор между 5-степенна механична и 4-степенна автоматична трансмисия, но колата е само с предно задвижване. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Горещи

Коментирай