Nissan представи обновения Patrol СНИМКИ

  • 26.09.2019 9:00 /
  • 828 /
  • 0
Nissan представи обновения Patrol СНИМКИ

Главният конкурент на Toyota Land Cruiser получи ярка външност и три екрана в салона. 

Nissan Patrol от 2020 година е получил голям брой съвременни системи, най-новите технологии и е станак по-разкошен. 

Продажбите на автомобила ще започнат в края на септември, а първи ще могат да го купят жителите на Близкия изток, където джиповете са най-популярни в света. 

Външността на обновения Patrol  продължава да се отличава с прави, леко изгладени линии. Новата U-образна решетка на радиатора е станала по-дълбока и очертана от масивна хромирана рамка. 

Новитче очертания са получили дневни светлини, а долната част на бронята, ограждайки оптиката и въздухозаборниците, изглеждат едно цяло с калниците и предния капак. 

Отзад всъдеходът Nissan е получил нови светлини с последователни мигачи. 

Интериорът на Patrol е станал по-разкошен благодарение на ватираните лпжени кресла с "елмазен" профил. 

От компанията заявяват, че в салона е станало доста по-тихо. На централната конзола са разположени едновременно два дисплея един над друг. 

Горният показва картите и останалата необходима на шофьора информация, а долнят предоставя достъп до мултимедийната система, която поддържа Apple CarPlay и Android Auto. Зад волата е разположен трети дисплей - дигитално табло на приборите. 

Списък със системите за подпомагане на водача е допълнен от интелигентна система за екстремно спиране с функия за откриване на пешеходци, както и интелигентна система за предупреждение при евентуален сблъсък. 

Гамата от двигатели на обновения Nissan Patrol се състои от 4-литров V6 с мощност 275 конски сили и 394 Нм, а също така 5,6-литров двигател V8 с мощност 400 конски сили и 560 Нм.

В случай на оборудване с по-мощния двигател джипът ще получи също и адаптивното окачване Nissan Hydraulic Body Motion Control. 

 

КОМЕНТИРАЙ