Nissan показа удобен и практичен кемпер, цената му е изгодна СНИМКИ

  • 15.10.2023 12:50 /
  • 14853 /
  • 1
Nissan показа удобен и практичен кемпер, цената му е изгодна СНИМКИ

Миниванът Nissan Caravan е получил нестандартната версия Myroom. Автомобилът е превърнат в кемпер и се продава в Япония на цена от 6 134 700 йени (41 250 долара). Това се съобщава на официалния уебсайт на Nissan.

Изглежда като обикновен Nissan Caravan от 2023 г. Домът на колела се различава от стандартния модел само по черната радиаторна решетка и специалните джанти. В допълнение, палитрата от цветове на корпуса е разширена.

Основно внимание е обърнато на салона на Nissan Caravan Myroom. Третият ред седалки се разгъва и се превръща в двойно легло. На втория ред има две широки седалки, които могат да се въртят на 180 градуса. Освен това има шкафове за различни багажи.

Nissan Caravan Myroom разполага с ламинирано дърво като мебели и седалки от издръжлив плат. Жилищното отделение е отделено от водача със завеса. Като опция се предлага преносима батерия.

Представиха страхотен кемпер за любителите на приключения ВИДЕО

Автомобилът Nissan се предлага с 2,0-литров бензинов двигател с мощност 130 конски сили и 2,5-литров турбодизел със 132 к.с.. Има версии с предно задвижване и задвижване на всички колела. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • nugevony
    15.10.2023 23:42
    Уникално лекарство, което взриви интернет: то е многократно похладно от виагра и е напълно безопасно на всяка възраст. С него ще имате силна и дълга ерекция, много сперма и повишена издръжливост и тестостерон. Прочетете го сами-------- https://mub.me/medik