Nissan показа пикап, който е с уникално оборудване за пътуване СНИМКИ

https://auto.blitz.bg/novini/nissan-pokaza-pikap-koyto-e-s-unikalno-oborudvane-za-patuvane-snimki Auto.blitz.bg
Nissan показа пикап, който е с уникално оборудване за пътуване СНИМКИ

За изложението SEMA, което отваря врати на 5 ноември, Nissan е подготвил интересен модел, базиран на Frontier. Това е всъдеходен пикап, наречен Project Trailgater.

Новият автомобил е разработен съвместно с Music City Trucks и е оборудван с множество Nismo Off-Road аксесоари. Автомобилът е получил лифт комплект, преработено окачване, нови амортисьори и пружини.

Пикапът е оборудван и с изпускателна система cat-back, багажник на покрива, допълнителни фарове, както и 17-инчови джанти, "обути" с гуми Yokohama Geolandar M/T. Пътният просвет е увеличен, а купето е актуализирано с ярки стикери.

Товарната зона на Project Trailgater разполага с уникална система за пътуване. Включва два 43-инчови телевизора, звуков панел, система за съхранение Deked, а освен това и грил с пропан и хладилник Dometic.

Също така колата е оборудвана с 180 Вт сгъваем слънчев панел, кухненска станция с мивка, много различни електрически уреди, хладилник и Starlink.

Компанията не разкрива характеристиките на този нов автомобил. Припомняме, че стандартният Frontier се задвижва от 3,8-литров V6 двигател, който има мощност от 310 к.с. и 381 Nm въртящ момент, който е съчетан с 9-степенна автоматична скоростна кутия и система за задвижване на четирите колела.

 

Горещи

Коментирай
1 Коментара
koss
преди 10 часа

ГАРАНТИРАНО: За 21 дни ще правите жесток секс като порнозвезда - ще увеличите трайно пениса си със 7 см и ще започнете да получавате ерекция за 3 секунди (твърда като стомана, колкото дълго искате),прочетете повече тук--- https://come.ac/Menstill

Откажи