Nissan показа интериора на новия Qashqai СНИМКА

  • 09.12.2020 8:58 /
  • 5724 /
  • 0
Nissan показа интериора на новия Qashqai СНИМКА

След първия тийзър, даващ първата представа за външността на третото поколение на кросоувъра, компанията Nissan разпространи първата снимка на интериора на Qashqai.

Към себе си привлича внимание характерния за Нисан волан с компактен кръгъл център, а също и доста големия екран на мултимедийната система в центъра (13.3 инча, но в по-евтините версии размерът ще е 9 инча) и още един, с размер 10.8 инча, в качеството на дигитално табло с приборите. 

На този екран ще може да бъде извеждана навигационната карта, а ключовата информация ще се проектира върху предното стъкло.  

Според информация на компанията, при версиите с автоматична скоростна кутия място на централната конзола ще намери малък селектор на трансмисията. 

А при колите с пълно задвижване на колелата ще има превключвател на режимите във вида на метален въртящ се бутон, като централната част на "шайбата" ще бъде покрит с пиано лак. 

Въпросните детайли на предоставената снимка не се виждат. При версиите с топ оборудването ще има салон от кожа Nappa, а предните седалки ще имат функция за масаж с три режима.  

Мултимедийната система Nissan Connect, съвместима с Android Auto и Apple CarPlay, предлага запазването на няколко профила, за да може всичките пътници да я адаптират спрямо себе си. Към собствената Wi-Fi точка ще може да бъдат включени до осем устройства. 

Безкабелното зарядно с мощност 15Вт в предната част на салона ще може да побере дори и най-големите устройства, като Apple iPhone 12 Pro Max.

Изходи за зарядно има отпред и отзад, при това в два варианта - USB-A и USB-C. Стереосистемата има 10 тонколони, както и субуфер в багажника. 

Като цяло, салонът трябва да стане по-просторен, обещават от Нисан. Джобовете на вратите сега ще могат да поемат 1.5-литрови бутилки с вода, а обемът на багажника ще нарасне със 74 литра, до 504 литра, защото подът е спуснат с 20 мм.   

В багажника ще има дойно осветление и контакт с 12 волта напрежение, от който ще може да се захранва хладилник. 

 

КОМЕНТИРАЙ