Никой не вярваше, че жена може да оцелее след такава катастрофа (ВИДЕО)

  • 29.11.2018 5:00 /
  • 6766 /
  • 1
Никой не вярваше, че жена може да оцелее след такава катастрофа (ВИДЕО)

Жителка на град Кайли в китайската провинция провинции Гуйчжоу, се скарала с мъжа си, докато той бил зад волана на семейната им кола. Свадливата жена в продължение на няколко минути крещяла на съпруга си, а той, опитвайки се да я успокои, загубил управлението на колата и тя се врязала на голяма скорост в крайпътни предпазни съоръжения.

В резултат на страховития удар автомобилът направил няколко салта във въздуха, а изпадналата в делириум жена изхвърчала през прозореца и се нанизала върху ограда на зелена площ, съобщава  Daily Mail.

Катастрофата била фиксирана от камера за видеонаблюдение и авторегистратор. На кадрите се вижда как автомобилът се преобръща във въздуха и жената излита през прозореца и пада върху дървена ограда сред затревена площ.

След аварията жената спешно била откарана в болница. Смаяните медици открили, че тя няма абсолютно никакви сериозни травми и нищо, което да заплашва живота ѝ. 

Тя дори успяла да спомене, че още не е завършила разговора с мъжа си, който също бил доставен в болницата с травми на главата. 

Хепиенд обаче няма, защото при започналата проверка на инцидента полицаите заподозрели, че шофьорът е употребил алкохол преди да седне зад волана. Засега резултатите от експертизата не са известни./auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Кънчо
    29.11.2018 11:56
    След аварията жената спешно била откарана в болница. Смаяните медици открили, че тя няма абсолютно никакви сериозни травми и нищо, което да заплашва живота ѝ. Пепелянките и усойниците при катастрофи не загиват, дори и да не им се разтвори парашута.