Никой не може да откъсне поглед от тази кола, всеки се пита: Защо? ВИДЕО

 • 11.05.2021 7:06 /
 • 810 /
 • 2
Никой не може да откъсне поглед от тази кола, всеки се пита: Защо? ВИДЕО

Много хора си намериха нови хобита по време на пандемията. Томас Гарет използвал свободното си време, за да замаскира ръжда на калник на своята стара  Volkswagen Jetta от 2007 година. 

По-късно той осъзнал, че резултатът се е оказал доста ефектен и решил да "тунингова" цялата си кола. За целта му били необходими 60 часа, 10 000 лепенки и над 200 долара. Като цяло колата се получила доста добре, дори и за любител. 

Трябва да се отбележи, че работата е извършена с максимални точност и внимание. 

Томас казва, че това е било доста по-евтино, отколкото да плати за отстраняването на ръждата и пребоядисване на детайла. 

Освен това, сега неговият автомобил всеки път е обект на повишено внимание, когато върви по пътя. 

"Вървя по улицата и виждам с периферийното си зрение как хората гледат на колата ми с възхищение. Или виждам как хората тихичко си вадят телефоните и я снимат на видео. Доста приятно", казва Томас. 

Той твърди още, че ще кара любимата си джета до тогава, докато тя съвсем не се разпадне. При това признава, че този проект е бил еднократен. Следващият път той ще плати на майстор да му боядиса колата или да я облепи с професионално фолио. Причината - работата с лепенките е твърде трудоемка.  

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • FireBG
  11.05.2021 9:22
  пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/
 • wtf
  12.05.2021 3:33
  заври си ги тия касети в задника, цървул !!!!